Wij gebruiken cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.
Klik hier voor meer informatie. | Sluiten
Applicatie Ontwikkeling

(Web -, Desktop -) Applicatie Ontwikkeling

Heeft u een idee voor een (cloud) applicatie, maar niet de kennis om uw ideëen te realiseren? Of heeft u een digitaal vraagstuk en zoekt u daar de bijpassende oplossing voor? ID2Bytes heeft jarenlange ervaring met het bouwen van web- en desktop applicaties. ID2Bytes kan het gehele traject voor u verzorgen. Van het uitwerken van het idee tot het live zetten van de oplossing. Omdat we steeds kleinere verbeteringen toevoegen, kunt u de applicatie al na korte tijd in gebruik nemen. Hierdoor kunt u snel inspelen op de veranderingen in de markt. Met een brede kennis van software en programmeertalen kan ID2Bytes u ook helpen met het maken van beslissingen over de inzet van geschikte technologieën.

Wilt u graag innoveren en kosten besparen, maar heeft u zelf geen zicht op de mogelijkheden binnen uw organisatie? Ook dan kan ID2Bytes u ondersteunen. In een kennismakingsgesprek bespreken we graag uw huidige bedrijfsprocessen en wensen en kunnen wij voor u de best passende oplossing(en) voorleggen. Neem snel contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Data Integraties

API Ontwikkeling en Data Service Integraties

Connectivity is een belangrijk begrip in het hedendaagse bedrijfsleven. Alle apparaten zijn met elkaar verbonden. Inmiddels zijn er talloze mogelijkheden om de devices, apps en data met elkaar te laten communiceren. Een API (Application Programming Interface) zorgt ervoor dat al deze systemen met elkaar kunnen communiceren. ID2Bytes is gespecialiseerd in de ontwikkeling van API's en de tools om deze API's aan te sturen.

Een belangrijk voordeel van het gebruik van API's is dat bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden, bijvoorbeeld een webshop die door middel van een API communiceert met het magazijn. Het is tevens mogelijk om met API's opgeslagen data van verschillende formaten en verschillende technologieën te integreren. Denk aan databases, excel sheets, beeld, geluid, file systems, logging, etc. Wilt u innoveren, groeien en onderscheidend zijn, dan is het gebruik van API's een must. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Websites

Website Development

Uw corporate website is uw visitekaartje. Als bedrijf wilt u gevonden worden op internet en een goede indruk achterlaten bij uw doelgroep. ID2Bytes helpt u bij het realiseren van uw website en geeft u tips om de vindbaarheid op internet te verhogen. We gaan samen met u aan tafel zitten om uw specifieke wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

Bij websites hoeft u niet alleen te denken aan publieke corporate websites. ID2Bytes is juist gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexere websites, denk hierbij aan interne verwerkingssystemen.

Heeft u een ontwikkelproject en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op

Contact

ID2Bytes is gevestigd in Oosterhout. Wilt u een afspraak maken voor een kennismaking neem dan contact met ons op via info@ID2Bytes.com.

Heeft u vragen over onze diensten, vul dan het contactformulier in.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

*
*
*
*